Quote: Ik woon hier sinds kort. Vrijwilligerswerk leek mij een mooie manier om mensen te leren kennen.

Via onze online-vacaturebank voor vrijwilligerswerk brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Daarnaast brengen wij vacatures onder de aandacht via sociale media, via onze nieuwsbrief en via advertenties in de lokale huis-aan-huis bladen. Mensen die vrijwilligerswerk willen doen kunnen bovendien bij WBO een gesprek aanvragen. Samen bekijken we dan de wensen en mogelijkheden.

Klik hier voor de vacaturebank

28-03-2018 Lanceren wij een nieuwe versie van de vacaturebank vrijwilligerswerk. RegiMatch Online genaamd. Dit is een geheel online en geautimatiseerde site waardoor het plaatsen en aanpassen van vacatures nog makkelijk zal gaan. Je moet hier wel een inlog voor hebben. Ben je nog niet in het bezit van een inlog meld je dan nu aan als organisatie. We zullen je dan zo spoedig mogelijk een inlogcode sturen zodat je aan de slag kan. (Door de drukte met het verwerken van alle gegevens kan het zijn dat alles wat langer duurt dan je van ons gewend bent) 

Klik hier voor het aanmelden van een organisatie.

Behalve het bemiddelen van vraag en aanbod doen we nog veel meer om het lokale vrijwilligerswerk te ondersteunen:
We doen promotie en belangenbehartiging, we geven informatie & advies, we organiseren activiteiten als blijk van waardering of om de deskundigheid van vrijwilligers te bevorderen ( zie WBO Academie) en we zijn continue bezig met innovatie en ontwikkeling. 
Kortom, als het gaat om alles dat te maken heeft met vrijwilligerswerk, dan zit u goed bij WBO! Wij zijn expert op het gebied van vrijwillige inzet!

Contact
Meer weten? Klik hier.