tzandB.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )

Woensdagavond 22 januari 2020 vanaf 19.30 uur bij het Alzheimer Café B.O.S.

Best/ Oirschot – Op Woensdagavond 22 januari is er in ons Alzheimer Café B.O.S.( Best, Oirschot, Son en Breugel ) vanaf 19.30 uur een avond met als thema: “ Geluksmomentjes“. Vanavond gaan we hierover in gesprek met Teun Toebes, student verpleegkunde en oprichter van de Stichting sTeun en Toeverlaat en onlangs gekozen tot Brabander van het jaar 2019.

Lees meer...

jaaaaahNa ruim vijfentwintig trainingen bij leden en medewerkers van verschillende verenigingen en organisaties en vrijwilligers van buurthuizen zal de training Samen Dementievriendelijk in 2020 openstaan voor andere belangstellenden. Meld u aan, u bent van harte welkom.

Dementie

Dementie is een verzamelnaam voor meer dan 50 ziekten waarbij de hersenen minder goed werken. Dementie komt met name voor bij ouderen en is in Best inmiddels vastgesteld bij ruim 500 personen.

Lees meer...

tzandB.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )

Woensdagavond 27 november 2019 vanaf 19.30 uur bij het Alzheimer Café B.O.S.

Best/ Oirschot – Op Woensdagavond 27 november 2019 is er in ons Alzheimer Café B.O.S.( Best, Oirschot, Son en Breugel ) vanaf 19.30 uur een avond met als thema: “  Als het thuis niet meer gaat en opname in zicht komt “. Vanavond gaan we hierover in gesprek met een zorgtrajectbegeleider

Lees meer...

D7R 0674 1 1180x590De uitreiking van het mantelzorgcompliment gaat vanaf vandaag officieel van start. Vanmiddag komt de wethouder, Wilma van Rijt, langs voor de officiële opening, waarna de mensen die zich hebben aangemeld voor het mantelzorgcompliment vrij zijn om het compliment op te komen halen de komende dagen. Wanneer precies staat beschreven in de brief die de desbetreffende mantelzorgers hebben ontvangen. Wij hopen dat u heeft kunnen genieten van de aangeboden activiteiten van de afgelopen weken en zien u graag binnenlopen om het compliment in de vorm van een Best Bijzonder-bon t.w.v. 75 euro op te halen!

Ook de lotingen zijn ondertussen gesloten en de winnaars hiervan worden hier binnenkort van op de hoogte gesteld. Wij hopen jullie de komende dagen te mogen ontvangen bij de uitreiking van het mantelzorgcompliment. Mocht u nog vragen hebben omtrent het mantelzorgcompliment, schroom dan niet om binnen te lopen bij Bestwijzer of contact op te nemen met ons Steunpunt Mantelzorg/Infopunt op werkdagen van 08:30 - 12:30 uur op 0499-770110 of ten alle tijden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3d8ec0f0 933c 11e9 a206 419d35fbd91bSinds enkele maanden staat de deur van de huiskamer in Buurthuis Kadans enkele dagen van de week open voor een ontmoeting of een praatje, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Iedereen uit Best wordt welkom geheten door een enthousiast team van vrijwilligers!

Sinds september is de huiskamer op maandag, dinsdag en woensdag open van 10.00 tot 12.30 uur. De intentie is om op maandag de aandacht speciaal te richten op mantelzorgers. Ook is hierbij de persoon die ondersteuning krijgt van harte welkom.
De volgende inloop voor mantelzorgers is op maandag 4 november.

Lees meer...