U kunt terecht vanaf maandag 7 oktober!

buurtkamerSinds enkele maanden staat de deur van de huiskamer in Buurthuis Kadans enkele dagen van de week open voor een ontmoeting of een praatje, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Iedereen uit Best wordt welkom geheten door een enthousiast team van vrijwilligers!

Na de vakantieperiode is de huiskamer vanaf september op maandag, dinsdag en woensdag open van 10.00 tot 12.30 uur. De intentie is om op maandag de aandacht speciaal te richten op mantelzorgers. Ook is hierbij de persoon die ondersteuning krijgt van harte welkom. Begonnen wordt op maandag 7 oktober.

Bij voldoende animo wordt uitbreiding naar andere dagen overwogen.

Lees meer...

tzandB.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )

Woensdagavond 28 augustus 2019 vanaf 19.30 uur bij het Alzheimer Café B.O.S.

Best/ Oirschot – Op Woensdagavond 28 augustus is er in ons Alzheimer Café B.O.S.( Best, Oirschot, Son en Breugel ) vanaf 19.30 uur een avond met als thema: “ De dementievriendelijk gemeen(te)-schap “. In Nederland leven naar schatting 270.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal in 2040 naar 550.000. Mensen leven gemiddeld acht jaar met dementie, waarvan de eerste zes jaar thuis. Deze avond gaan we in gesprek met Marieke de Goede van Alzheimer Nederland.

Lees meer...

Logo_Actieve vrouwen Groep PMSDe Actieve vrouwengroep is er al sinds 6 jaar voor alle vrouwen uit Best.

Doel van de vrouwengroep:

Versterken eigen netwerk, bewust worden van eigen talenten en hiervan gebruik leren te maken. Vaardigheden opdoen. Zoeken en vinden van (vrijwilligers)werk. Er wordt gewerkt aan persoonlijke leerdoelen.

Lees meer...

pleinbestPleinBest staat voor: ontmoeten, vinden en verbinden door mensen met elkaar in contact brengen
om samen een nog betere leefomgeving te krijgen in Best. Naast het online platform en de
Buurtverbinders, komt daar nu een maandelijks magazine bij.

Word jij ons nieuwe teamlid van de redactie PleinBest Magazine?

 

Lees verder in pleinbest magazine advertentie

flyer papermate 0

Heeft u enige affiniteit met administratie en zou u het leuk vinden om een kwetsbare mede-Bestenaar op weg te helpen om voortaan weer zelfstandig zijn of haar financiële administratie te kunnen verzorgen? Meld u dan aan als vrijwilliger en word administratief maatje.

Door leeftijd, ontwikkelingsachterstand, taalproblemen of bijvoorbeeld het gemis van ondersteuning om hen heen zijn er steeds meer van mensen die even het financiële overzicht kwijt zijn. Ze hebben moeite met alle regelingen, aanvraagformulieren en

Lees meer...