Quote: Ik wist niet wat ik van de maatschappelijke beursvloer moest verwachten, maar ik kwam met prachtige deals en nog meer energie terug.

Als lokaal bedrijf of (vrijwilligers-)organisatie staat u midden in de samenleving. U kunt veel betekenen voor de inwoners van Best en Oirschot, maar ook andersom. Wij brengen u graag met elkaar in contact en denken met u mee over diverse maatschappelijke thema's. 

Informatie en advies

Wij zijn expert op het gebied van vrijwillige inzet en informele hulp. Heeft u een vraag? Wij zijn er voor u.

Vrijwilligersvacaturebank

Uw organisatie kan wel een vrijwilliger gebruiken? Of heeft u een project waarvoor u meerdere vrijwilligers wilt inzetten? Mensen die tijdelijk of structureel vrijwilligerswerk willen verrichten, zoeken graag tussen de vacatures op de vacaturebank. Plaats ook uw vacature om deze extra onder de aandacht te brengen. Naast de vacaturebank werken wij met advertenties in de huis-aan-huis bladen, sociale media en nieuwsbrieven.

Klik hier om direct een vacature aan te melden.

Maatschappelijke beursvloer

Vraag en aanbod komen bij elkaar op een beursvloer. Hier maakt u deals met gesloten beurzen. Dat kan natuurlijk het hele jaar door, maar in het bijzonder eens per jaar tijdens dit evenement: het ene jaar in Best en het andere jaar in Oirschot.

Enkele voorbeelden van gesloten deals:

  • vergaderruimte voor een winkeliersvereniging in ruil voor een bloemstuk ter verfraaiing van deze vergaderruimte in een businesscenter;
  • een natuurwandeling van IVN voor vrijwilligers van Best Duurzaam in ruil voor een informatieavond over duurzaamheid voor leden en vrijwilligers van IVN.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Als teamuitje iets doen voor de maatschappij, scholing aanbieden voor vrijwilligers of jongeren een werkervaringsplaats aanbieden. Er zijn veel manieren om uw bijdrage te leveren. Wij denken graag met u mee.

Goed voor elkaar!

Onder titel 'Goed voor elkaar' organiseren wij trainingen, workshops en andere activiteiten voor vrijwilligers en mantelzorgers. Wilt u een activiteit aanbieden, dan horen wij het graag.

Mantelzorg & werk

We worden steeds ouder en werken ook steeds langer door. Dit heeft impact op uw medewerkers. De kans dat zij betaald werk combineren met zorgtaken neemt toe. Als werkgever is het goed om hier oog voor te hebben en waar nodig te ondersteunen of te faciliteren. Wij denken met u mee, indien gewenst.

Samenwerken werkt!

Hieronder vindt u interessante links van samenwerkingspartners of projecten waarbij WBO betrokken is.

Contact

Meer weten? Klik hier