NB DEZE ACTIVITEIT IS VOL; INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK (AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST KAN WEL; KORT VOORAFGAAND AAN DE ACTIVITEIT KRIJGT U PERSOONLIJK BERICHT ALS ER EEN PLAATS VRIJ KOMT)

 

Doelgroep: Vrijwilligers en mantelzorgers. Aangeboden door (maar liefst!) 10 reflexzonetherapeuten.

Wie zijn wij?

Wij zijn reflexzonetherapeuten uit de regio en hebben allen een eigen praktijk. Net als andere jaren zullen wij deelnemen aan het goed voor elkaar festival. Wij vinden het fijn om dit voor mantelzorgers en vrijwilligers te doen. Wat kunt u van ons verwachten? Dit jaar geven we eerst uitleg over wat reflexzonetherapie is. Daarna krijgt u een ontspannende reflexzonebehandeling. Na de behandeling kunt u nog wat drinken en vragen stellen.

Wat is de aktiviteit?

Reflexzonetherapie is een van de krachtigste, natuurlijke therapieën om onder andere de stress en spanning van het moderne leven te bestrijden. Het uitgangspunt van de therapie is, dat de reflexzones die op de handen, voeten, oren en hoofd liggen, in verbinding staan met alle organen, botten en weefsels van het lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat reflexzone therapie positieve effecten heeft zoals vermindering van spierspanning, meer balans van het zenuwstelsel, verbetering van het functioneren van organen en verlichting van pijnklachten. Hierdoor kan een algeheel gevoel van welbevinden worden ervaren en een mentale versterking. Dit kan de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen.Een behandeling richt zich op de totale men.

De massage die wij aanbieden werkt zeer ontspannend. De werking van de aanraking en de ontspanning zal een heerlijk, comfortabel gevoel geven.
Gedurende de ochtend zijn er 3 sessies van een uur (9.30, 10.30 of 11.30). Na inschrijving neemt de organisatie contact op over het precieze tijdstip.
Let op, de inschrijving is pas geldig na bevestiging. (De ervaring leert dat deze activiteit snel vol zit.)
We zitten in de grote zaal op de begane grond.

Datum dinsdag 7 november 09:30 uur - 12:30 uur
Locatie Buurthuis Kadans
St. Jozefstraat 1
5684 TS Best
Toon op Google Maps
Aantal bijeenkomsten 1
Prijs € 0,00
Inschrijven Inschrijving is verplicht. Gebruik daarvoor onderstaand formulier.
Regelmaat Eenmalig
Dag Dinsdag
Voorletter(s):(*)
Vul uw voorletter(s) in.

Tussenvoegsel:
Invalid Input

Achternaam:(*)
Vul uw achternaam in.

E-mail:(*)
Vul uw e-mailadres in.

Telefoon:
Invalid Input

Opmerking:
Invalid Input